Categorii

Cautare

Euro-Intermed.com si Euro-Intermed.ro este apartin de Euro Intermed Solutions Srl., site-ul Euro- Intermed.com si Euro-Intermed.ro ("Site-ul") și Euro Intermed Solutions Srl sunt denumite în mod colectiv Euro-Intermed.com / Site-ul în prezentul Acord de utilizare a Termenilor și condițiilor ("Termeni de utilizare").

Acest Acord de utilizare a Termenilor și condițiilor ("Contractul") descrie termenii și condițiile aplicabile utilizării de către dvs. a site-ului Euro-Intermed.com, identificat de către site-ul unic de identificare a resurselor www.Euro-Intermed.com("Site-ul"). Acest Acord este încheiat între dvs. ca utilizator al Site- ului ("Utilizatorul") și Euro-Intermed.com ("Euro-Intermed.com" / "Site-ul").

Euro-Intermed.com pune la dispoziție o varietate de produse și servicii prin acest site web, orice utilizare a acestui site și / sau utilizarea de caracteristici, produse și servicii ale acestui site este supusă acestor

Termeni de utilizare.

Pentru a lua în considerare prezentul Acord de utilizare a Termenilor și condițiilor, un Utilizator este orice persoană care accesează Siteul în orice scop, indiferent dacă acesta sa înregistrat la Euro- Intermed.com ca membru gratuit sau dacă un astfel de Utilizator plătește o taxă de abonament ) pentru un serviciu specific furnizat de Euro-Intermed.com. Un utilizator este considerat "membru" după finalizarea procesului de înregistrare. Un utilizator include persoana și orice persoană juridică care poate fi reprezentată de o astfel de persoană în temeiul unei autorități reale sau aparente care utilizează acest site.

Prin accesarea sau utilizarea acestui site, www.Euro-Intermed.com, toți utilizatorii sunt de acord, fără limitare, să fie legali și să respecte Termenii și condițiile conținute aici. Întrucât Termenii de utilizare conțin obligații legale, citiți-le cu atenție înainte de a utiliza Euro-Intermed.com. Dacă nu acceptați toate clauzele de utilizare a Termenilor și condițiilor, nu utilizați acest site.

Euro-Intermed.com își rezervă toate drepturile și autoritățile să modifice și să actualizeze acești Termeni de utilizare oricând, fără o notificare prealabilă, prin actualizarea acestei postări. Orice modificări postate sunt valabile imediat după înregistrare și utilizarea dvs. continuă a site-ului constituie acordul dumneavoastră că ați citit toți acești Termeni de utilizare, acceptarea că le respectați în întregime și amendamentele acestora.

Condiții și restricții privind utilizarea

Utilizarea acestui site și a produselor și serviciilor acestuia este condiționată de respectarea acestor Termeni de utilizare. Recunoașteți și sunteți de acord că Euro-Intermed.com vă poate înceta accesul la Site sau utilizarea oricăror dintre funcțiile, produsele și serviciile furnizate de Euro-Intermed.com, dacă nu respectați Termenii și condițiile. Orice astfel de reziliere va fi în libera discreție a Euro-Intermed.comși poate apărea fără o notificare prealabilă sau o notificare.

Euro-Intermed.com își rezervă în continuare dreptul de a denunța accesul fiecărui utilizator la Site sau la oricare dintre produsele și serviciile furnizate, pentru orice comportament care, la propria sa discreție, Euro-Intermed.com crede că este sau poate fi dăunător direct sau indirect altor utilizatori.

Euro-Intermed.com sau filialele, filialele sau contractorii săi sau altor terțe persoane sau pentru orice comportament care încalcă legile sau reglementările locale sau internaționale.

Accesul la Site și accesarea sau utilizarea anumitor caracteristici ale Site-ului sunt oferite tuturor utilizatorilor gratuit. Și accesul sau utilizarea anumitor funcții, produse și servicii ale Site-ului sunt furnizate membrilor liberi sau plătiți (utilizatori înregistrați). Cu toate acestea, Euro-Intermed.com iși rezervă dreptul de a limita, de a nega sau de a crea acces diferit la Site și la caracteristicile sale cu privire la diferite tipuri de utilizatori, fără nici o notificare prealabilă. Euro-Intermed.com iși rezervă, de asemenea, dreptul de a schimba oricare dintre caracteristicile, produsele și serviciile sau de a introduce noi caracteristici, produse și servicii ale acestui site, fără notificare prealabilă sau înștiințare. 

Euro-Intermed.com își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui Utilizator la Site sau dreptul de a refuza orice Utilizator să accepte ca Membru din orice motiv pentru a proteja interesele Euro- Intermed.com.

Utilizatorul, acceptând acești Termeni de utilizare, recunoaște că Euro-Intermed.com nu va fi răspunzător în nici un fel față de Utilizator sau de către terți pentru nici o incapacitate de utilizare a Site- ului, fie din cauza unei întreruperi, a unui acces limitat, a modificărilor sau a încetării oricăror funcții pe Site sau în alt mod și pentru orice întârziere, eroare sau omisiune cu privire la orice comunicare sau transmisie sau orice daune rezultate din utilizarea Site-ului. Euro-Intermed.com nu poate fi tras la răspundere și pentru incapacitatea Utilizatorului de a utiliza Site-ul sau oricare dintre caracteristicile sale.

Drepturi de autor și licențe

Toate conținutul site-ului, cum ar fi toate informațiile de la Euro-Intermed.com, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, pictograme și imagini aparțin Euro-Intermed.com și sunt gestionate în mod expres de Euro-Intermed.com. Compilarea și designul conținutului site-ului și conținutul acestuia sunt proprietatea exclusivă a Euro-Intermed.com și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

Acest site sau orice porțiune a acestui site nu poate fi reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută sau exploatată în alt mod în scopuri comerciale fără permisiunea scrisă a Euro-Intermed.com sau a furnizorului de conținut terț la Euro-Intermed.com. Utilizatorul, acceptând acești Termeni de Utilizare, este de acord și recunoaște că nu va copia, reproduce sau descărca orice informații, text, imagini, clipuri video, directoare, fișiere, baze de date sau înregistrări disponibile pe Site, în scopul vânzării ulterioare sau redistribuirea conținutului site-ului, a trimiterilor în masă sau a exploatării comerciale a conținutului site-ului fără permisiunea scrisă a Euro-Intermed.com.

Utilizatorul este, de asemenea, de acord să acorde Euro-Intermed.com o licență neexclusivă și fără drepturi de autor cu dreptul de a sublicentia, reproduce, transmite, distribui, crea orice lucrări derivate, utilizează în mod public, reutiliza sau afișa orice materiale sau informații pe care le publicați, le transmiteți sau le furnizați la Euro-Intermed.com prin orice mijloace.

Prin acceptarea de către Utilizator a Termenilor de Utilizare, Utilizatorul acordă, de asemenea, Euro- Intermed.com toate drepturile de a utiliza numele sau informațiile companiei sale în legătură cu materialele prezentate și alte informații, precum și în legătură cu orice sau toate reclamele, materialele aferente. 

Funcția site-ului

Prin intermediul site-ului, Euro-Intermed.com oferă o platformă electronică b2b ,bazată pe pentru schimbul de informații între cumpărători și vânzători de bunuri și servicii. Euro-Intermed.com, site-ul, acționează ca un loc de întâlnire pentru ca utilizatorii să poată localiza persoane în comerțul cu produse si servicii și să negocieze calitatea bunurilor și serviciilor. Euro-Intermed.com nu reprezintă vânzătorul sau cumpărătorul în mod normal in niciun fel de tranzacții și nu percepe comisioane de la părțile la tranzacții. Prin urmare, Euro-Intermed.com nu are niciun control asupra și nu este responsabil pentru calitatea, siguranța, disponibilitatea sau legalitatea produselor furnizorului în tranzacții, adevărul sau exactitatea articolelor și a informațiilor acestora, abilitatea comercianților de a-și îndeplini obligația în orice acord comercial.In situatiile in care Euro Intermed Solutions reprezinta un furnizor acest lucru va fi specificat pe pagina de prezentare a furnizorului impreuna cu calitatea pe care o are Euro Intermed Solutions SRL

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru toate tranzacțiile efectuate prin sau ca urmare a utilizării site-ului, inclusiv, fără limitare, termenii privind plata, returnările, garanțiile, transportul, asigurarea, taxele, taxele, licențele, amenzi, transportul și depozitarea.

Utilizatorul, prin prezenta, este de acord și recunoaște că pot exista riscuri de a trata persoane care acționează sub pretexturi false. Deoarece verificarea utilizatorului pe Internet este dificilă, Euro- Intermed.com nu poate și nu confirmă informațiile personale sau datele de companie înregistrate de fiecare utilizator, inclusiv, fără limitare, membrii Silver și membrii Gold

Euro-Intermed.com vă încurajează (utilizatorul), utilizând experiența și bunul simț, să evaluați cu cine vă confruntați.

Deoarece Euro-Intermed.com nu este implicat în tranzacția efectivă dintre cumpărători și vânzători, în cazul în care un utilizator are o dispută cu orice parte la o tranzacție, Utilizatorul eliberează și este de acord să despăgubească Euro-Intermed.com de toate reclamațiile, costurile, cereri și daune, actuale și consecvente, de orice natură și de natură legala, cunoscute și necunoscute, suspectate și nesuspectate, dezvăluite, care decurg din sau în vreun fel si sunt legate de astfel de dispute.

Terțe părți și conținut

Utilizatorul recunoaște și este de acord că un anumit conținut, cum ar fi date, fișiere, texte, grafică, fotografii, videoclipuri, logo-uri, bannere, materiale publicitare și alte materiale de conținut afișate pe acest site, sunt furnizate sau postate de terțe părți sau de alți utilizatori. Orice conținut furnizat sau postat de terțe părți sau alți utilizatori, publicat sau transmis privat, este responsabilitatea exclusivă a părții sau a persoanei de la care a provenit acest conținut. Cu alte cuvinte, utilizatorul, și nu Euro- Intermed.com, este pe deplin responsabil pentru tot conținutul pe care îl încarcă, postările, e-mailurile sau date transmise în alt mod prin intermediul funcțiilor și serviciilor oferite de Euro-Intermed.com.

Euro-Intermed.com nu controlează conținutul utilizatorilor sau al părților terțe postate prin intermediul produselor și serviciilor. În consecință, Euro-Intermed.com nu este răspunzător și nu garantează acuratețea, integritatea, calitatea, proprietatea sau legalitatea oricărei terțe părți sau conținutul Utilizatorului și nu va fi răspunzător față de niciun Utilizator în legătură cu încrederea Utilizatorului în acest terț conţinut. În plus, Euro-Intermed.com nu este responsabil petru desfășurarea activităților vreunui Utilizator pe Site și nu este răspunzător față de nicio persoană în legătură cu orice prejudiciu suferit de o persoană ca urmare a comportamentului acestuia. Ca o condiție generală, deși Euro- Intermed.com își rezervă dreptul de a face acest lucru, Euro-Intermed.com nu afișează în prealabil conținutul utilizatorilor sau al părților terțe postate pe acest site.

Euro-Intermed.com își rezervă dreptul de a monitoriza toate sau anumite zone ale caracteristicilor, produselor și serviciilor pentru a respecta acești Termeni de utilizare.

Acest site poate conține hyperlink-uri sub formă de link-uri de cuvinte, bannere sau altfel, altor site-uri care sunt controlate de alte părți decât Euro-Intermed.com. Utilizatorii trebuie să știe că Euro- Intermed.com nu este responsabil pentru utilizarea oricăror alte site-uri web, chiar și atunci când site-ul respectiv este accesat printr-un link de la Euro-Intermed.com. Euro-Intermed.com nu controlează aceste site-uri web, nu monitorizează astfel de site-uri și nu poartă nici o responsabilitate sau răspundere pentru, și nici Euro-Intermed.com nu ar trebui să fie considerat în nici un fel să susțină sau să aprobe conținutul, produsele, serviciile și informațiile de pe site-ul web legat . Euro-Intermed.com vă încurajează să citiți Termenii de utilizare și politicile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a utiliza aceste site-uri.

Utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că mesajele sau informațiile trimise de alți utilizatori prin intermediul sistemelor de comunicații furnizate de Site sau prin e-mailuri și trimiteri prin fax sau scrisori către adresele obținute de pe Site sunt în afara controlului și capacității de monitorizare a Euro- Intermed.com, astfel că Utilizatorul recunoaște că Euro-Intermed.com nu poate fi trasă la răspundere sau răspunzătoare pentru conținutul acestor mesaje și informații. Expeditorul mesajului va fi responsabil pentru conținutul tuturor mesajelor comunicate, precum și consecințele unui astfel de mesaj.

Utilizatorii iau la cunoștință și sunt de acord că, prin utilizarea funcțiilor, a produselor și a serviciilor furnizate pe acest site, un utilizator poate fi expus la un conținut care este ofensator, indecventa sau inacceptabil. Euro-Intermed.com nu va fi răspunzător în niciun fel pentru orice conținut al utilizatorului sau al terților, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice astfel de conținut sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice natură rezultată ca rezultat a utilizării unui astfel de conținut postat, trimis prin e-mail sau transmis în alt mod prin intermediul caracteristicilor, produselor și serviciilor furnizate de Site.

Înregistrarea și calitatea de membru

Anumite produse și servicii vor necesita înregistrarea utilizatorului. Un utilizator trebuie să completeze niște formulare de înregistrare online pentru a deveni "membru" al Euro-Intermed.com. Aceste formulare conțin informații despre membrul și compania acestuia, cum ar fi numele, adresa, informațiile de contact, detaliile afacerii etc. În ceea ce vă înscrieți pentru Site, sunteți de acord (Utilizator); ați furnizat informații adevărate, exacte, valide și complete despre dvs. sau compania pe care o reprezentați și sunteți, de asemenea, de acord că veți actualiza cu promptitudine informațiile despre membru pentru a le menține valabil, exacte, valide și complete atunci când apar schimbări. Utilizatorii pot să editeze, să actualizeze sau să modifice informațiile lor de identificare personală în orice moment utilizând instrumentele furnizate de Site.

În cazul în care Utilizatorul furnizează sau încearcă să furnizeze orice informație, care este neadevărată, inexactă, nevalidă sau incompletă, Euro-Intermed.com are dreptul și autoritatea de a suspenda sau de a întrerupe înregistrarea utilizatorului și de a refuza orice sau orice utilizare a Euro-Intermed.com și a funcțiilor sale, produse și servicii. Dacă v-ați înregistrat pentru Euro-Intermed.com în numele unei entități de afaceri sau al unei companii, declarați și garantați că aveți autoritatea de a lega această entitate sau companie de Termenii de utilizare și că adresa pe care o utilizați este locul principal de desfășurare a activității comerciale

Toate informațiile furnizate prin înscrieri devin proprietatea exclusivă a Euro-Intermed.com și a filialelor sale. Prin devenirea unui membru, acceptați includerea datelor dvs. personale în baza de date Euro- Intermed.com și autorizați Euro-Intermed.com să împărtășească aceste informații altor utilizatori și membrii. Euro-Intermed.com își rezervă dreptul de a utiliza și reutiliza toate informațiile de înregistrare și alte informații de identificare personale.

Pentru mai multe detalii despre partajarea și utilizarea informațiilor, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate care guvernează protecția și utilizarea informațiilor despre utilizatori în posesia Euro- Intermed.com. Utilizatorul acceptă astfel Politica de confidențialitate și toate actualizările și modificările aduse acesteia. Fiecare utilizator recunoaște că Euro-Intermed.com poate schimba Politica de confidențialitate, fără notificare prealabilă, prin postarea versiunii actualizate pe acest site. Continuarea utilizării Site-ului va fi considerată acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate și a amendamentelor acesteia.

Membrilor li se pot aloca mijloace de telecomunicații incluzând, dar nu se limitează la, cont de e-mail, facilități de întâlniri audio sau vizuale, solicitări etc. Membrii nu utilizează aceste facilități pentru mesajele nedorite, scrisori în lanț sau spam, sau transmiterea oricărui mesaj ilegal, abuzive, amenințătoare, dăunătoare, vulgare, indecente, obscene sau în alt fel obiecte de orice fel. Utilizatorul recunoaște că Euro-Intermed.com poate și are autoritatea de a refuza înregistrarea și de a refuza emiterea unui număr de utilizator și a unei parole oricăror utilizatori din orice motiv.

Completând formularele de înscriere, unui membru i se atribuie un cod unic de membru printre ID-urile membrilor și o parolă pe care membrul o alege pentru a-și înregistra contul. Membrii sunt responsabili de menținerea confidențialității ID-ului și a parolei și sunt pe deplin responsabili pentru toate activitățile care apar sub acel ID sau parolă. Deci, trebuie să vă asigurați că ieșiți (ieșiți) din contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni. Euro-Intermed.com nu poate fi și nu va fi răspunzător pentru nici o pierdere sau daună cauzată de neîndeplinirea acestor cerințe.

Taxe

Membrii Gold și Silver plătesc o cotizație lunara sau anuală la Euro-Intermed.com pentru utilizarea anumitor caracteristici, produse și servicii legate de statutul de membru al site-ului. Membrii gratuit, membrii Silver și membrii Gold pot achiziționa, de asemenea, anumite caracteristici suplimentare, produse și servicii care nu sunt incluse în pachetele lor de membri în ceea ce privește tipurile de membri si servicii premium.

 

Euro-Intermed.com poate, la propria discreție, să adauge, să șterge sau să modifice unele sau toate conținutul Site-ului sau funcționalitatea acestuia sau să modifice taxele aplicabile pentru utilizarea Site- ului în orice moment.

Membrii sunt responsabili de plata tuturor taxelor aplicabile, în plus față de taxele de caracteristici, produse și servicii pe care le utilizează.

Taxa de membru plătită nu va fi rambursată, chiar dacă un membru solicită să-și înceteze calitatea de membru înainte de expirarea perioadei de membru platita.

Reguli de comportament

Utilizând Euro-Intermed.com, utilizatorul garantează și este de acord să furnizeze Euro-Intermed.com informații adevărate, exacte, curente și complete care să fie afișate pe acest site și să mențină și să modifice prompt toate informațiile pentru a le păstra în vigoare, exacte, actuale și complete.

Utilizatorul acordă în acest moment o licență irevocabilă, perpetuă, fără licență și licență gratuită, Euro- Intermed.com, pentru afișarea, utilizarea și reutilizarea tuturor informațiilor furnizate de acest Utilizator în conformitate cu scopurile stabilite în acești Termeni de utilizare și pentru a exercita drepturile de autor, publicitate și baze de date pe care le are Utilizatorul în astfel de materiale sau informații, în orice mediu cunoscut.

Utilizatorul reprezintă, garantează și este de acord că a obținut toate licențele și permisele de licență ale terților privind mărcile comerciale și mărcile comerciale și este singurul responsabil pentru a se asigura că orice material sau informații pe care le publică pe Site sau care le furnizează Euro-Intermed.com sau autorizează Euro-Intermed.com afișarea sau produsele reprezentate de acestea nu încalcă drepturile de autor, mărcile comerciale, secretul comercial sau alte drepturi personale sau deținute de orice terță parte sau sunt postate cu permisiunea proprietarilor acestor drepturi.

Oricare dintre următoarele este considerat automat o încălcare semnificativă a acestor Termeni de utilizare și pierderea oricărui acces parțial la Site și / sau produsele și serviciile sale:

 • Utilizarea site-ului cu încălcarea legilor locale, naționale sau internaționale;
 • încălcarea oricărei ordonanțe sau regulamente care include, fără limitare, cele care reglementează controlul exporturilor, protecția consumatorului, concurența neloială sau publicitatea falsă
 • Detașarea, încărcarea, trimiterea prin e-mail sau transmiterea oricărui tip de comerț, informații, date, text, fișiere, link-uri, chat, comunicare sau orice alte materiale sau orice conținut ilegal, periculos, ilegal, amenințător, abuziv , vulgar, rasist, stânjenitor sau în orice alt fel inacceptabil față de orice altă persoană sau entitate, așa cum a fost determinată de Euro-Intermed.com la discreția sa
 • colectarea sau stocarea informațiilor de identificare personală despre alți utilizatori în scopuri ilegale sau neautorizate
 • informatii obscene sau care conțin orice pornografie sau comercializare legate de sex sau orice alt conținut sau care promovează în alt mod materiale sexuale explicit
 • A fi dăunătoare minorilor
 • Impersonarea oricărei persoane sau furnizarea de informații false în formularul dvs. de înregistrare
 • Postarea sau transmiterea oricărei publicități, materiale promoționale nesolicitate, inclusiv mesaje nedorite, spam, scrisori în lanț sau orice distribuție nesolicitată în masă a mesajelor de e-mail
 • Postarea sau transmiterea oricăror date sau materiale care conțin viruși de calculator, fișiere corupte sau alte programe și coduri distructive similare care pot deteriora sau au ca efect interferența sau interceptarea oricărui sistem software, hardware, date sau informații personale
 • Postarea materialelor care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de autor, brevetul, mărcile comerciale, secretul comercial sau alte drepturi ale altora
 • Acționând în orice alt mod, care în Euro-Intermed.com, la discreția sa discretă, consideră inacceptabilă

Utilizatorul recunoaște și este de acord că Euro-Intermed.com are dreptul (dar nu obligația), la propria sa discreție, să refuze publicarea, eliminarea sau blocarea accesului la orice conținut disponibil prin intermediul funcțiilor, produselor și serviciilor furnizate de acesta Site-ul, în orice moment, din orice motiv sau fără niciun motiv, cu sau fără notificare. Euro-Intermed.com poate, de asemenea, să pună capăt accesului sau participării la Euro-Intermed.com sau al oricărei părți a acestuia, pentru încălcarea acestor Termeni de utilizare. Recunoașteți și sunteți de acord că trebuie să evaluați și să suportați toate riscurile asociate cu utilizarea oricărui conținut, inclusiv orice încredere în exactitatea, exhaustivitatea sau utilitatea unui astfel de conținut. În acest sens, recunoașteți că nu vă puteți baza pe nici un conținut creat de sau obținut prin utilizarea funcțiilor, produselor și serviciilor acestui site.

Utilizatorul recunoaște și este de acord că Euro-Intermed.com poate păstra conținutul și poate, de asemenea, să-l dezvăluie dacă este necesar să o facă prin lege sau în convingerea că respectiva conservare sau divulgare este în mod rezonabil necesară pentru a se conforma procesului legal, pentru a impune respectarea Termenilor de Utilizare , pentru a răspunde unor afirmații conform cărora orice conținut încalcă drepturile terților; sau pentru protecția drepturilor, a proprietății sau a siguranței personale a Euro-Intermed.com, a utilizatorilor și a publicului. Utilizatorul recunoaște și este de acord că prelucrarea și transmiterea tehnică a conținutului utilizatorului pot implica transmisiuni pe diferite rețele și / sau pot implica modificări în vederea adaptării la cerințele tehnice ale acestor rețele sau dispozitive.

Euro-Intermed.com își rezervă dreptul de a coopera pe deplin cu autoritățile guvernamentale și / sau cu terții vătămați în investigarea oricărei presupuse infracțiuni sau infracțiuni. Mai mult, Euro- Intermed.com poate dezvălui identitatea utilizatorului și informațiile de contact, dacă acesta este solicitat de un guvern sau un organ de aplicare a legii, de o terță parte vătămată sau de o acțiune în justiție, iar Euro-Intermed.com nu este răspunzător pentru daune sau rezultate și Utilizatorul este de acord să nu aducă nicio acțiune sau reclamație împotriva Euro-Intermed.com pentru o astfel de divulgare.

Euro-Intermed.com are, de asemenea, dreptul (dar nu și obligația) de a suspenda sau să anuleze orice cont de utilizator pentru orice caracteristică, produs sau serviciu din cauza inactivității utilizatorului pentru o anumită perioadă de timp. Această perioadă este de 60 de zile. Euro-Intermed.com are dreptul să modifice durata perioadei de timp menționate, cu sau fără notificare prealabilă, prin actualizarea acestei postări.

  

Renunțarea la garanții și limită de răspundere

Euro-Intermed.com nu face nici o declarație sau garanție cu privire la valabilitatea, corectitudinea, corectitudinea, fiabilitatea, calitatea, stabilitatea, exhaustivitatea sau actualitatea oricăror informații furnizate pe acest site web. Informațiile de pe acest site web pot conține inexactități sau erori tipografice. Informațiile pot fi modificate sau actualizate fără notificare.

Utilizatorul înțelege în mod expres și este de acord că utilizarea caracteristicilor și serviciilor acestui site web este la riscul utilizatorului. Euro-Intermed.com nu poate întotdeauna să prevadă sau să anticipeze dificultăți tehnice sau de altă natură. Aceste dificultăți pot duce la pierderea datelor sau alte întreruperi ale serviciului. De asemenea, orice material sau informații descărcate sau obținute în alt mod prin intermediul site-ului se efectuează la discreția și riscul fiecăruia dintre utilizatori și fiecare utilizator este singurul responsabil pentru orice deteriorare a sistemului său informatic sau pierderea datelor care ar putea rezulta din descărcarea unui astfel de material.

Euro-Intermed.com declină în mod expres toate garanțiile de orice fel, indiferent dacă acestea sunt exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, aptitudini pentru un anumit scop și non-încălcare.

Euro-Intermed.com nu garantează că

(a) caracteristicile, produsele și serviciile furnizate de Site vor îndeplini cerințele utilizatorului;
(b) serviciul va fi neîntrerupt, în timp util, securizat sau fără erori;
(c) rezultatele
(d) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de Utilizator prin intermediul funcțiilor și serviciilor acestui site va corespunde așteptărilor utilizatorului.

Utilizatorul înțelege în mod expres și este de acord că Euro-Intermed.com nu va fi răspunzător pentru daune directe, indirecte, speciale, punitive, incidentale, exemplare sau consecvente sau orice daune rezultate din acestea:

(a) utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul;
(b) orice defect al mărfurilor, mostrelor, datelor, informațiilor sau serviciilor achiziționate sau obținute de la un Utilizator sau un furnizor de servicii terțe prin intermediul Site-ului;
(c) accesul neautorizat la sau modificarea transmiterilor, datelor sau informațiilor personale ale utilizatorilor de către terțe părți;
(d) declarațiile sau comportamentul oricărui Utilizator al Site-ului;
(e) orice material, date sau informații trimise de terți.

Mai mult, Euro-Intermed.com nu face nicio declarație despre alte site-uri web pe care le puteți accesa prin intermediul acestui site. Atunci când un utilizator accesează un site web altul decât Euro- Intermed.com, utilizatorul recunoaște și înțelege că este independent de Euro-Intermed.com, Euro- Intermed.com nu are control asupra conținutului site-ului respectiv și că un link către alt site web nu înseamnă că Euro-Intermed.com acceptă sau acceptă orice responsabilitate pentru conținutul, utilizarea sau produsele și serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site web.

în nici un caz euro-intermed.com nu va fi responsabil de orice parte, pentru orice sau oricine direct sau indirecte sau alta forma de utilizare a acestui site web, sau alte hiperlink-uri web site, inclusiv, dar fără a se limita la, orice profituri, întreruperea de afaceri, pierderea programe sau alte date sau altfel.

Informațiile, caracteristici, produse si servicii pe euro-intermed.com site-ul este oferit „ca atare“ și „așa cum este disponibil“, fără niciun fel de garanție, explicită sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la garanții de vandabilitate, condiție, calitate, durabilitate, performanta, acuratetea, potrivire pentru un anumit scop, sau neîncălcare. Toate garanțiile, reprezentările, condițiile, întreprinderile și termenii sunt excluse.

Euro-Intermed.com nu va fi răspunzător față de Utilizator pentru întârzieri sau defecțiuni în ceea ce privește performanța sau întreruperea conținutului, caracteristicilor sau serviciilor Site-ului care rezultă direct sau indirect din cauze sau forțe care depășesc controlul său rezonabil, incluzând dar fără a se limita la , eșecuri pe internet, telecomunicații sau alte defecțiuni ale echipamentelor, defecțiuni de energie electrică, conflicte de muncă, revolte, tulburări, incendii, inundații, furtuni, explozii, acte de război, acțiuni guvernamentale, ordine ale instanțelor interne sau internaționale.

Conditii generale

Utilizatorul este de acord să despăgubiți Euro-Intermed.com și afiliații săi, directori, directori si angajatii sai de orice pretentie sau cerere (inclusiv cheltuieli juridice și cheltuielile altor profesioniști) realizate de către o terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea utilizatorului de acești Termeni de utilizare sau documentele pe care le încorporează prin referință sau încălcarea de către Utilizator a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

Condițiile de utilizare cuprinse în acest Acord constituie întregul acord și înțelegere între Euro- Intermed.com și Utilizator, înlocuind orice înțelegere anterioară între Euro-Intermed.com și Utilizator. În plus, utilizatorul este de acord că nu s-au bazat pe niciun fel de declarații sau garanții care nu sunt prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.

Titlurile utilizate în acest Acord sunt doar pentru scopuri de referință și nu definesc, limitează, interpretează sau descriu întinderea sau amploarea unei astfel de părți sau a unei secțiuni a Acordului. Legea aplicabilă

Acest Acord de utilizare a Termenilor și condițiilor și utilizarea de către dvs. a site-ului Web vor fi guvernate și interpretate de legile in vigoare din Romania mebra U.E. Fiecare parte acceptă în mod irevocabil să fie obligată de orice hotărâre pronunțată de aceasta în legătură cu acest Acord de utilizare a Termenilor și condițiilor.

(Ultima actualizare la 01.06.2020)