Categorii

Cautare

Aceasta este Politica de confidențialitate care reglementează utilizarea de către dvs. a site-ului euro- intermed.com si a site-ului euro-Intermed.ro

Prin utilizarea acestor site-uri, aprobați și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate stabilită mai jos.

Toți termenii care nu sunt definiți în acest document au înțelesurile care le sunt atribuite în Contractul de Termeni de Utilizare dintre dvs. și Euro-intermed.com sau Euro-Intermed.ro care prin utilizarea acestui Site sunteți de acord să acceptați.

euro-intermed.com – euro-intermed.ro și Euro Intermed Solutions Srl (proprietarul legal și operatorul acestor site-uri) consideră și respectă viața privată a unui individ în mod serios și important. euro- intermed.com – euro-Intermed.ro și Euro Intermed Solutions Srl sunt considerate ca fiind una și aceeași persoană juridică și sunt menționate ca euro-intermed.com sau euro-intermed.ro (sau site-ul) prin intermediul acestei Declarații privind Politica de confidențialitate.

Scopul fundamental al serviciilor pe care euro-intermed.com le furnizează necesită colectarea, procesarea, utilizarea și distribuirea informațiilor membrilor pe care le furnizați direct prin completarea diverselor noastre forme și formate; de exemplu, numele companiei, informațiile de contact, profilul companiei și pagina de pornire și produsele pe care le cumpărați și le vindeți etc. De aceea, euro- intermed.com nu garantează că informațiile dvs. vor fi protejate împotriva expunerii în anumite părți sau grupuri. De fapt, scopul acestei site-uri web e-marketplace este de a va face pe dumneavoastră și compania dvs. cunoscuți în întreaga lume comercială. Dacă doriți să vă eliminați compania sau să actualizați informațiile companiei dvs., vă rugăm să ne contactați.


1. Informațiile pe care le colectăm

1.1 Informații privind înregistrarea.

În momentul în care vă înregistrați pentru a deveni un utilizator înregistrat al site-ului, vi se va solicita să completați un formular de înregistrare care vă solicită să furnizați informații precum numele, adresa, numărul de telefon / fax, adresa de e-mail și alte informații personale, precum și informații despre compania dvs. ("Informații de înregistrare").

1.2 Publicarea informațiilor.

Dacă trimiteți orice informații către euro-intermed.com care vor fi publicate pe Site prin intermediul instrumentelor de publicare, incluzând, dar fără a se limita la, Directorate Companie, Catalog de produse, Oportunități de comerț, atunci sunteți considerat că v-ați dat acordul pentru publicarea acestor informații (" Publicarea informațiilor ").

1.3 Informații despre plată.

Dacă stabiliți un cont de credit cu noi sau furnizorii noștri sau dacă achiziționați un produs sau un serviciu de la euro-intermed.com sau un furnizor disponibil prin euro-intermed.com , colectăm informații suplimentare, inclusiv informații de facturare (dar nu și numere de cărți de credit și date de expirare ) și urmărirea informațiilor din cecuri sau ordine de plată ("Informații de plată").

1.4 Informații statistice.

În plus, colectăm informații statistice agregate despre site-ul și utilizatorii noștri, cum ar fi adresele IP, software-ul de navigare, sistemul de operare, paginile vizualizate, numărul de sesiuni și vizitatorii unici etc. ("Informații statistice").

Informațiile de înregistrare, informațiile de publicare, informațiile de plată, informațiile statistice și toate informațiile pe care le colectăm de la dvs. prin utilizarea cookie-urilor (a se vedea secțiunea 4 de mai jos) sau prin orice alte mijloace trebuie denumite colectiv "Informații colectate".

2. Cum folosim informațiile

2.1 Generalități.

Este inevitabilă colectarea informațiilor colectate, inclusiv informațiile personale, de facturare și de publicare, pentru a ne asigura că sunteți interesați să promovați afacerea dvs. pentru a extinde tranzacțiile comerciale prin intermediul platformei b2b, adică euro-intermed.com . Astfel, dacă nu colectăm "informațiile colectate" sau în cazul în care nu ne permiteți sau ne permitem să colectăm informațiile dvs., atunci nu vom putea să lucrăm deloc pentru promovarea companiei și a afacerii dvs. Dacă sunteți un vânzător, atunci informațiile colectate de la dvs. sunt utilizate pentru a trimite ofertele dvs. de vânzare și link-uri de profil ale companiei către potențialii cumpărători, astfel încât aceștia să vă contacteze pentru negocierea unei tranzacții de afaceri; în mod similar, dacă sunteți cumpărător, informațiile dvs. colectate vor fi folosite pentru a găsi vânzătorii produselor pe care le căutați pentru a vă oferi cotații și oferte de vânzare de la furnizorii vizați. Prin urmare, solicităm și încurajăm membrilor noștri (vânzători / cumpărători) să împărtășească informațiile colectate cu consimțământul lor pentru propriile interese personale și de afaceri; deoarece oferim, de asemenea, serviciile noastre de promovare a afacerilor membrilor noștri liberi fără să le percepem nici un ban. Prin urmare, colectarea informațiilor dvs. este o condiție prealabilă pentru ca noi să lucrăm pentru dvs.

Noi folosim informațiile dvs. colectate pentru a ne îmbunătăți eforturile de marketing și promovare, pentru a analiza statistic utilizarea site-ului, pentru a ne îmbunătăți conținutul și ofertele de produse și pentru a personaliza conținutul, aspectul și serviciul site-ului nostru în mod special. Noi folosim informațiile dvs. colectate pentru a vă putea servi contul, inclusiv, dar nu numai, investigarea problemelor, soluționarea disputelor și încheierea de acorduri cu noi. Noi împărtășim anumite informații agregate pe baza analizei informațiilor colectate cu partenerii, clienții, agenții de publicitate sau potențialii utilizatori. Noi folosim informațiile dvs. colectate pentru a executa campanii de marketing, promoții sau mesaje publicitare în numele terților; cu toate acestea, în aceste circumstanțe, informațiile dvs. colectate nu vor fi divulgate acestor terțe părți decât dacă răspundeți la mesajul de marketing, promovare sau publicitate.

2.2 Informații privind înregistrarea.

Noi folosim informațiile dvs. de înregistrare pentru a furniza servicii pe care le solicitați sau pentru a vă contacta în legătură cu servicii suplimentare despre care Euro-intermed.com determină că vă puteți interesa.

În mod specific, folosim adresa dvs. de e-mail,numărul de telefon sau numărul de fax pentru a vă contacta în legătură cu anunțurile, sondajele, alertele despre produse, noul serviciu sau ofertele de produse și comunicările relevante pentru utilizarea site-ului dvs., cum ar fi buletine de știri. primiți aceste indicații la momentul înregistrării.

Realizăm rapoarte și analize pe baza informațiilor de înregistrare pentru deciziile interne de analiză, monitorizare și marketing.

2.3 Publicarea informațiilor.

Serviciile noastre sunt concepute în primul rând pentru a ajuta la conectarea rapidă și eficientă a comercianților cu angrosiști, cumpărători, importatori și exportatori din întreaga lume, producători și distribuitori în peste 20 de țări.

Majoritatea informațiilor pe care ni le furnizați este să le faceți publică cu acordul dvs. expres. Aceasta include nu numai publicarea / afișarea profilului companiei dvs., detaliile de contact, bannerele, ofertele de vânzare, ofertele de cumpărare, afișările produsului, dar și anchetele / mesajele pe care le trimiteți membrilor Euro-intermed.com , utilizând serviciile Euro-intermed.com , printre alte servicii, care pot fi publicate / afișate pe site-ul Euro-intermed.com pentru facilitarea / promovarea dvs.

Utilizând serviciile euro-intermed.com , acceptați în mod expres și în mod voluntar termenii și condițiile din această Politică de confidențialitate și Acordul de utilizare a euro-intermed.com , care permit euro- intermed.com s ă proceseze și să publice / afișa informațiile dvs. / interogările / mesajele.

Furnizarea de informații și mesagerie a membrilor euro-intermed.com utilizând serviciile euro- intermed.com , inclusiv orice informație considerată "sensibilă" de legea aplicabilă, este în întregime voluntară din partea dumneavoastră.

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru colectarea, procesarea și publicarea / afișarea informațiilor dvs. în orice moment, în conformitate cu termenii acestei Politici de confidențialitate și a Acordului de Utilizare, prin închiderea / dezabonarea contului, dar vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului dvs. nu va fi retroactivă.

euro-intermed.com nu garantează cât de frecvent motoarele de căutare terțe vor actualiza cache-urile lor, care ar putea exista în arhivele lor chiar și după eliminarea informațiilor furnizate de euro- intermed.com Informațiile furnizate sunt imediat publicate / afișate pe site-ul nostru și aceleași informații pot fi căutate de mai multe motoare de căutare și de alte mijloace - trebuie să fiți diligent în legătură cu toate informațiile pe care le furnizați euro-intermed.com deoarece euro-intermed.com nu va fi răspunzător pentru consecințele nefavorabile care decurg din publicarea / afișarea informațiilor furnizate.

Orice informații de publicare pe care le postati sau trimiteti catre euro-intermed.com devin informații publice și renunțați la orice drepturi de proprietate (inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de confidențialitate și drepturi de autor) în astfel de informații.

2.4 Informații despre plată.

La euro-intermed.com ,informațiile dvs. de plată vor fi colectate de către un furnizor terță parte pentru a permite efectuarea tranzacțiilor de către euro-intermed.com . Orice informații despre cărțile de credit pe care le furnizați prin intermediul site-ului furnizorului sunt trimise direct la un server de plăți al băncii de procesare a cărților de credit. Furnizorii de la terți procesează și mențin informațiile de facturare / procesare a plăților conform politicilor și termenilor și condițiilor care pot fi revizuite pe site-urile lor.

Furnizorii terță parte dispun de tehnologie actuală și de proceduri interne pentru a păstra informațiile dvs. de plată împotriva intrușilor, însă nu există nicio garanție că această tehnologie sau procedură poate elimina toate riscurile de furt, pierdere sau utilizare greșită. euro-intermed.com nu este răspunzător în fața dvs. sau a oricărei alte persoane pentru orice daune care ar putea rezulta din utilizarea neautorizată, publicarea, dezvăluirea sau orice altă utilizare greșită a informațiilor despre plată, inclusiv informațiile privind cartea de credit.

2.5 Informații statistice.

Utilizăm informațiile statistice pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor și la întreținerea serverelor noastre de computere, pentru a gestiona site-ul nostru și pentru a îmbunătăți site-ul și serviciile pe baza datelor de model de utilizare pe care le primim.

Producem rapoarte și analize pe baza informațiilor statistice pentru analize interne, monitorizare și decizii de marketing.

Furnizăm informații statistice unor terțe părți, însă atunci când facem acest lucru, nu furnizăm informații personale de identificare fără permisiunea dvs.

De asemenea, putem să vă colectăm informațiile prin următoarele surse:

Când actualizați informațiile, comunicați cu noi sau comandați noi Servicii, problemele pe care le întâmpinați necesitând suportul sau asistența noastră, orice dispozitiv sau altă metodă de comunicare pe care o utilizați pentru a interacționa cu Serviciile; Informații pe care ni le furnizați la seminarii sau la partenerii noștri; informațiile pe care ni le furnizați în sondaje; informațiile pe care ni le furnizați în timpul comunicării cu noi prin telefon - prin chat sau prin e-mail; Informații pe care le avem la dispoziție prin intermediul rețelelor sociale în care vă transmiteți informațiile accesibile oricui; informații care sunt disponibile publicului prin orice mijloc / canal; și informații pe care sunteți de acord să le primim de la terțe părți. Informațiile pe care le transmiteți în scris sau prin telefon pot fi stocate și înregistrate în fișierele noastre de sistem și sistemele de analiză etc.

3. Dezvăluirea informațiilor

3.1 Ne rezervăm dreptul de a dezvălui informațiile dvs. colectate autorităților relevante în cazul în care avem motive să credem că o astfel de divulgare este necesară pentru a identifica, a contacta sau a iniția o acțiune împotriva unei persoane care încalcă sau amenință să încalce sau care, interferența cu titlul, drepturile, interesele sau proprietatea euro-intermed.com, utilizatorii noștri, clienții, partenerii, utilizatorii altor site-uri Web sau oricine altcineva care ar putea fi afectat de astfel de activități.

3.2 De asemenea, ne rezervăm dreptul de a divulga informații colectate ca răspuns la o citație sau altă ordonanță judiciară sau când credem în mod rezonabil că o astfel de divulgare este impusă prin lege, regulament sau ordonanță administrativă a oricărei instanțe, autorități guvernamentale sau de reglementare.

3.3 Dacă avem motive să credem că un Utilizator încalcă Termenii acordului de utilizare sau orice alt acord cu noi, atunci ne rezervăm dreptul de a face public sau de a dezvălui în alt mod informațiile colectate de către Utilizator pentru a ne putea urmări afirmația sau pentru a preveni mai mult vătămare la euro-intermed.com sau la alte persoane.

4. Cookies

Utilizăm "cookies" pentru a stoca informații specifice despre dvs. și pentru a urmări vizitele dvs. pe site- ul nostru. Nu este neobișnuit ca site-urile web să utilizeze cookie-uri pentru a îmbunătăți identificarea utilizatorilor lor. Un "cookie" este o cantitate mică de date care este trimisă browserului dvs. și stocată pe hard disk-ul computerului. Un cookie poate fi trimis pe unitatea hard disk a computerului numai dacă accesați site-ul nostru folosind computerul.

Dacă nu dezactivați sau ștergeți cookie-ul, de fiecare dată când utilizați același computer pentru a accesa site-ul nostru, serverele noastre web vor fi notificate despre vizita dvs. pe site-ul nostru și, la rândul său, avem cunoștință despre vizita dvs. și despre modelul dvs. de utilizare.

Unii dintre partenerii noștri de afaceri (de exemplu, agenții de publicitate, utilități de urmărire) utilizează cookie-uri pe site-ul nostru. Nu avem acces sau control asupra acestor cookie-uri.

Această declarație de confidențialitate acoperă utilizarea cookie-urilor de către euro-intermed.com numai la http://www.euro-intermed.com și nu acoperă utilizarea cookie-urilor de către terțe părți.

În general, folosim cookie-uri pentru a vă identifica și a ne permite să accesăm informațiile dvs. de înregistrare, informațiile de publicare sau informațiile de plată, astfel încât să nu trebuie să le reintroduceți; să adune informații statistice despre utilizarea de către utilizatori; vizitele de cercetare care vizitează și ajută la direcționarea anunțurilor pe baza intereselor utilizatorilor; ajutați partenerii noștri să urmărească vizitele utilizatorilor la site și să proceseze comenzile; și urmări progresul și participarea la promoții.

Puteți stabili dacă și cum va fi acceptat un modul cookie prin configurarea browserului dvs. instalat în computerul pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul.

Dacă doriți, puteți schimba aceste configurații în browserul dvs.

Prin setarea preferințelor dvs. în browser, puteți accepta toate cookie-urile, puteți fi notificat atunci când este trimis un modul cookie sau puteți respinge toate cookie-urile.

Dacă respingeți toate modulele cookie alegând funcția de dezactivare a cookie-urilor în browserul dvs., vi se solicită să reintroduceți informațiile dvs. pe site-ul nostru mai des și anumite caracteristici ale site- ului nostru să fie indisponibile.

5. Minori

Site-ul și conținutul acestuia nu sunt destinate să fie adresate minorilor conform legii aplicabile și nu intenționăm să vindem niciun produs sau serviciu pentru minori. Cu toate acestea, nu avem nici o modalitate de a distinge vârsta indivizilor care accesează site-ul nostru și, prin urmare, vom îndeplini aceeași politică de confidențialitate pentru persoanele de toate vârstele.

Dacă un minor ne-a furnizat informații personale fără consimțământul părintelui sau tutorelui, părintele sau tutorele trebuie să ne contacteze pentru a elimina informațiile.

6. Măsuri de securitate

6.1 Folosim metode de securitate rezonabile din punct de vedere comercial pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și pentru a asigura utilizarea corectă a informațiilor.

6.2 Ca utilizator înregistrat, informațiile de înregistrare, informațiile de publicare și informațiile de plată (dacă există) pot fi vizualizate și editate prin contul dvs. care este protejat prin parolă.

Vă recomandăm să nu vă divulgați parola nimănui.

Personalul nostru nu vă va cere niciodată parola într-un apel telefonic nesolicitat sau într-un e-mail nesolicitat. Dacă partajați un computer cu alții, nu ar trebui să alegeți să salvați informațiile de conectare (de ex., ID-ul de utilizator și parola) pe computer.

Nu uitați să vă deconectați de la Contul dvs. și să închideți fereastra browserului când ați terminat sesiunea.

6.3 Nu se poate garanta că transmisia de date pe Internet sau în orice rețea fără fir poate fi garantată perfect. În consecință, în timp ce încercăm să vă protejăm informațiile, nici un site web sau o companie, inclusiv noi înșine, ne poate asigura sau garanta absolut siguranța oricăror informații pe care ni le transmiteți și le faceți pe propriul dvs. risc.

7. Contactarea prin telefon

De asemenea, puteți fi contactat prin telefon, cu consimțământul dvs., dacă este cazul, în scopuri de marketing (inclusiv prin apel automat și / sau mesaj preîncărcat). Dacă nu doriți să primiți apeluri de marketing, puteți contacta departamentul de asistență pentru clienți și cereți-i să oprească apelurile telefonice. Nu vă obligăm să acceptați să primiți apeluri automate de marketing sau texte de la noi pentru a utiliza Serviciile.

8. Informațiile primite de la terți

Pentru a gestiona informațiile pe care le putem primi despre dvs. de la un site de socializare sau de la alte terțe părți (dacă este cazul), va trebui să urmați instrucțiunile de la acea parte pentru actualizarea informațiilor și modificarea setărilor de confidențialitate, acolo unde acestea sunt disponibile.

Informațiile pe care le colectăm rămân acoperite de această politică de confidențialitate, iar informațiile pe care partea terță le colectează sunt supuse practicilor de confidențialitate ale unor astfel de terțe părți. Opțiunile de confidențialitate pe care le-ați făcut pe orice site terță parte nu se vor aplica utilizării de către noi a informațiilor pe care le-am colectat direct prin Serviciile noastre.

9. Transferul datelor

Pentru a vă furniza serviciile, informațiile dvs. personale vor fi transferate și stocate în / procesate în diferite părți ale lumii. Datele dvs. personale sunt prelucrate și de personalul care operează în afara Spațiului Economic European (EEA), care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii noștri.

Vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică.

10. Drepturile clienților la Euro-intermed.com

Cu referire la Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor 2016/679, aveți drepturi în anumite circumstanțe în ceea ce privește informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Vom enumera drepturile ca mai jos. Cu toate acestea, pentru toate drepturile dvs., ne rezervăm dreptul de a vă solicita să vă identificați ca un cont valid pentru a vă putea răspunde la solicitarea dvs. În anumite cazuri, putem refuza să vă rezolvam cererea pe baza unor motive legale:

 1. Accesul la informațiile dvs.
  Vă oferim dreptul să ne întrebați ce informații personale deținem despre dvs. și în ce scopuri pot fi folosite și cu cine. Vom rezolva cererea dvs.
 2. Cereți-ne să vă corectăm informațiile
  Ne puteți întreba în orice moment pentru a vă corecta informațiile personale pe care le considerăm exacte sau incomplete. În plus, puteți accesa, vizualiza și edita informațiile de înregistrare, informațiile de publicare și informațiile de plată (dacă există) prin contul dvs. la Euro-intermed.com . Pentru a actualiza sau a corecta aceste informații, vă rugăm să folositi formularul de contact.Dacă doriți să vă dezabonați la comunicările noastre prin e-mail și / sau să vă dezabonați profilul companiei, vă rugăm să trimiteți un e-mail la eurointermeds@gmail.com sau vizitând site-ul nostru.
 3. Solicitarea ștergerii
  Aveți dreptul să ne cereți să ștergeți informațiile dvs. personale deținute împreună cu noi în următoarele circumstanțe, adică când credeți că nu aveți nevoie de informații personale pentru a fi cu noi; când doriți să vă retrageți consimțământul; atunci când nu mai doriți să folosim datele dvs. în scopuri de marketing; atunci când nu sunteți de acord cu tipul de utilizare pe care am planificat să vă folosim datele dvs.; atunci când considerați că prelucrarea datelor nu este legitimă; sau dacă contul sau profilul a fost creat fără cunoștințele sau autorizațiile dvs. Vom întreține cererea dvs.; cu toate acestea, vi se va cere să furnizați ca motive convingătoare cererea de a ne ajuta în evaluarea dacă aveți orice bază logică pentru ștergere.
 4. Solicitarea restricționării utilizării datelor dvs. personale
  De asemenea, vom răspunde solicitării dvs. de a nu mai procesa informațiile dvs. personale decât în ​​scopuri de stocare; cu condiția să prezentați un motiv logic valid în spatele solicitării dvs.
 5. Să faceți o obiecție în ceea ce privește utilizarea informațiilor dvs.
  De asemenea, aveți dreptul de a face o obiecție pentru utilizarea anumitor date personale. Vom respecta dreptul tău; cu toate acestea, vă va solicita să furnizați motive temeinice și solide în spatele solicitării dvs. Acest lucru ne va ajuta să evaluăm și să acționăm în interesul fiecăruia dintre noi; garantând în același timp că acțiunea noastră se încadrează în limitele legilor aplicabile.

11. Modificări ale politicii de confidențialitate

Orice modificări aduse acestei Politici de confidențialitate vor fi comunicate prin postarea de către noi a unei politici de confidențialitate modificată și revizuită pe site-ul nostru. Publicarea politicii de confidențialitate modificată și repetată va face ca noua politică de confidențialitate să fie imediat eficientă. Sunteți de acord că toate informațiile colectate (colectate înainte sau după intrarea în vigoare a noii politici) vor fi guvernate de cea mai recentă politică de confidențialitate, în vigoare.

Dacă nu sunteți de acord cu noile modificări ale Politicii noastre de confidențialitate, trebuie să contactați Euro-intermed.com în scris (la adresa stabilită în dispoziția Notificare a Acordului privind condițiile de utilizare) și să solicitați în mod expres returnarea euro-intermed.com și / sau stergerea integrală sau parțială a informațiilor colectate despre d-voastra sau compania d-voastra,informatii aflate în posesia euro-intermed.com.

Această politică de confidențialitate a fost modificată ultima dată la 01.06.2020

12. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări referitoare la această politică de confidențialitate, la practicile acestui site sau la relațiile dvs. cu acest site, vă puteți adresa la:
Email: eurointermeds@gmail.com